Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار کیوان ظهیری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص تبلیغات کلاهبرداران با عنوان سیم کارت شاد اظهار داشت: به خاطر بازگشایی مدارس و تدریس به صورت مجازی کلاهبرداران این بار دانش آموزان و خانواده های آنها را هدف گرفته اند و با تبلیغات «سیم کارت رایگان شاد» به دنبال کلاهبرداری هستند.

وی افزود: کلاهبرداران با ارسال پیامک‌های تبلیغاتی و یا استفاده از فضای مجازی با ترفندهای مختلف درصد هستند تا از این طریق کلاهبرداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: کلاهبرداران با ارسال لینک هایی در فضای مجازی و ارسال پیامک ها از خانواده ها درخواست می کنند تا اطلاعات شخصی خود را ارسال کنند تا بدین طریق حساب بانکی آنها را شناسایی و خالی کنند.

ظهیری با بیان اینکه خانواده ها اخبار را از طریق منابع رسمی پیگیری کنند گفت: در صورتی که اپراتورها و یا نهادهای رسمی قرار باشد سیم کارت دانش آموزی و یا خدمات رایگانی به خانواده ها ارائه کنند آن را از طریق منابع رسمی اعلام خواهند کرد.

وی تاکید کرد: پلیس نیز در این زمینه با افراد سودجو و کلاهبردار برخورد قانونی خواهد کرد.

برچسب‌ها شهر تهران کلاهبرداری اختصاصی ایرنا پلیس تهران بزرگ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر تهران کلاهبرداری اختصاصی ایرنا پلیس تهران بزرگ شهر تهران کلاهبرداری اختصاصی ایرنا پلیس تهران بزرگ خانواده ها سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۲۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید

به‌نظر می‌رسد در روز‌های جاری مجدداً شاهد ارسال پیامک‌های جعلی درخصوص یارانه کمک‌معیشتی هستیم که لازم است مردم مراقب این پیامک‌های جعلی باشند.

به گزارش تسنیم، در روز‌های اخیر همزمان با برنامه‌های تازه دولت درخصوص طرح کالابرگ الکترونیک و یارانه نقدی، شاهد ارسال گسترده پیامک‌های جعلی درخصوص یارانه از سرشماره‌های ناشناس هستیم.

به‌عنوان مثال یکی از این پیامک‌ها در ادامه قابل مشاهده است.

در پیامک زیر از مخاطب خواسته شده است برای مشاهده یارانه معیشتی از طریق لینکی که در داخل پیامک قرار داده شده است، پیگیری انجام شود، این درحالی است که به‌وضوح یک لینک مشکوک با آدرسی نامعتبر در این پیامک‌ها قرار داده شده است که احتمالاً هدف ارسال‌کنندگان آن سودجویی از مردم است.

از سوی دیگر باید به این نکته نیز باید توجه داشت که بعد از اردیبهشت ۱۴۰۱ و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، یارانه معیشتی که از سال ۱۳۹۸ برقرار شده بود حذف گردید و به‌صورت یکجا یارانه‌های نقدی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی به حساب یارانه‌بگیران واریز می‌شود.

پیشتر از سوی مسئولان نیروی انتظامی درخصوص لینک‌های آلوده و مشکوک که در قالب پیامک ارسال می‌شود هشدار داده شده بود.

دیگر خبرها

  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیاردی با ۱۹ شاکی در کردستان
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی