Web Analytics Made Easy - Statcounter

با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ و ادامه همه‌گیری کرونا، بسیاری از مدارس کشور فعالیت خود را به شکل غیرحضوری و با استفاده از زیرساخت‌های آموزش از راه دور، آغاز کرده‌اند.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام شاتل موبایل، با توجه به نیاز به استفاده از اینترنت در این فرایند، شاتل موبایل علاوه بر دومین دوره اعطای بسته اینترنت سه ماهه به معلمین گرانقدر، استفاده از اپلیکیشن تعاملی شاد (شبکه آموزشی دانش آموزان) را هم برای تمامی مشترکین سیم‌کارت‌های خود، رایگان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اعلام روابط عمومی شبکه تلفن همراه شاتل موبایل، دسترسی به اپلیکیشن شبکه تعاملی شاد، از طریق اینترنت سیم‌کارت‌های شاتل موبایل، کاملاً رایگان است و هیچ‌گونه ترافیکی در استفاده از این سامانه برای مشترکین محاسبه نمی شود.

با توجه به پوشش سراسری ۳G و ۴G/LTE سیم‌کارت‌های شاتل موبایل و قابلیت انحصاری «سیم‌کارت هوشمند» این اپراتور، که با تحلیل مداوم شبکه و آنتن موجود در موقعیت جغرافیایی مشترک، همیشه به طور خودکار، بهترین شبکه موجود در منطقه حضور مشترکین را برای آنان انتخاب و فعال می‌کند، معلمان و دانش‌آموزان سراسر کشور می‌توانند از اینترنت پرسرعت سیم‌کارت‌های این اپراتور استفاده کرده و به سامانه‌های آموزشی دسترسی داشته باشند.

رایگان‌سازی ترافیک اپلیکیشن شاد توسط شاتل موبایل، در حالی صورت می‌گیرد که این اپراتور پیش از این نیز اقدامات گوناگونی در راستای خدمات غیرحضوری و تسهیل ارتباطات در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا انجام داده بود که از آن جمله، می‌توان به فعال‌سازی دو نوبت بسته سه ماهه اینترنت برای معلمان، توسعه زیرساخت ثبت‌نام اینترنتی و تلفنی سیم‌کارت جهت حفظ سلامت افراد و جلوگیری از حضور متقاضیان در مراکز تجمع که ضمن تسهیل فروش غیرحضوری، امکان ثبت‌نام، احراز هویت و تحویل رایگان سیم‌کارت هوشمند شاتل موبایل درب منزل را بیش از پیش گسترش داده، عرضه سیم‌کارت سازمانی ویژه دورکاری با قابلیت ایجاد سریع و مقرون به صرفه کانال ارتباطی امن و اختصاصی بر مبنای راهکار APN-VPN شاتل موبایل به همراه قابلیت عرضه IP معتبر و یکتا روی سیم‌کارت به سازمان‌ها و شرکت ها، اشاره کرد.

حمایت از کمپین خیریه مهربانه برای تهیه اقلام بهداشتی به منظور مبارزه با شیوع ویروس کرونا برای گروه‌های آسیب‌پذیر، تغییر اعلان‌های «اطلاع‌رسان تماس‌های شبکه» شاتل موبایل با پیام‌های صوتی جدید جهت آگاه‌سازی درباره ویروس کرونا، رایگان‌سازی تماس‌های خروجی از سیم‌کارت‌های شاتل موبایل با سامانه غربالگری ۱۹۰ وزارت بهداشت و اطلاع‌رسانی دستورالعمل‌های آموزشی وزارت بهداشت برای جلوگیری از شیوع کرونا از طریق پیامک از دیگر اقدامات شبکه تلفن همراه شاتل موبایل در مواجه با همه‌گیری بیماری کرونا طی ماه‌های اخیر بوده است.

علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شبکه تلفن همراه شاتل موبایل، انتخاب شماره و خرید سیم‌کارت هوشمند شاتل موبایل با پوشش سراسری ۳G و ۴G با پیش‌شماره ۰۹۹۸ و کد یک، می‌توانند به وب‌سایت www.shatelmobile.ir مراجعه کنند یا از طریق شماره ۰۹۹۸۱۰۰۰۰۰۰ و به صورت ۲۴ ساعته با کارشناسان فروش شاتل موبایل در ارتباط باشند.

شاد بزرگ ترین اپلیکیشن تعاملی کشور است که برای وزارت آموزش و پرورش پیاده‌سازی شده و بر اساس اعلام متولیان این شبکه تعاملی، درحال حاضر با گذشت پنج ماه از شروع این پروژه ملی، بیش از ۱۴ میلیون کاربر در این زیست‌بوم دیجیتال فعال هستند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شاتل موبایل سامانه شاد سیم کارت هوشمند سیم کارت شاتل موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۶۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • هشدار کارشناسان فرانسوی درباره ممنوعیت اینترنتبرای زیر ۱۳ ساله‌ها
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران